MEYERS MADHUS MED ONLINE TAKEAWAY OG KURSER

1 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Skal du invitere en masse af dine venner på brunch i weekenden og har ikke lige tid til selv at stå for at lave en lækker brunch eller orker du ikke at lave mad i aften. Så er der gode muligheder inde på www.meyersdeli.dk.

Meyers deli har efterhånden fået udviklet et meget omfangsrigt site, hvor der både er en take away sektion, hvor man kan bestille morgenmad, brunch, frokost, aftensmad, etc.

En webshop med mulighed for at købe Meyers specialiteter som æbleeddike, øl, brændevin og solbærsaft, selvfølgelig hans kogebøger og ikke mindst en lang række forskellige madkurser, som man kan tilmelde sig. Kurserne kan klart anbefales og der er noget til enhver smag. Det er enten generelle kurser i fransk mad eller sushi, men også specialiserede kurser i brødbagning, sovser, fisk eller hvad med et kursus i pølser?

Og enkelte steder på sitet sniger da sig også en opskrift ind, som her f.eks. de klassiske lækre hindbærsnitter med god hindbærmarmelade og mandler i stedet for billig krymmel. Der er mange muligheder, og hvis man bare har lyst til at komme ind og få serveret en god frokost, er der selvfølgelig også adresserne hvor man kan finde deli-butikkerne.

Læs og se mere på www.meyersdeli.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − 3 =

No Comments Yet.