MILJØVENLIG LYD MED BOB MARLEY STEMNING

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Bærbart lyddesign lavet af bæredygtigt træ og med en smag af Bob Marley.

Når man siger Marley, kan man ikke andet end tænke på Bob Marley. Og det er nemlig også med udgangspunkt i ham og hans visioner, at House of Marley er blevet skabt. House of Marley handler om at gøre verden til et bedre sted gennem miljøvenlige lydprodukter – blandt andet høretelefoner og docking stationer. Se Elektronista interviewet med Bob Marleys søn Rohan Marley. 

For at gøre produkterne så gode mod jorden som muligt, prøver de så vidt muligt at bruge genbrugsmaterialer til eksempelvis indpakningen og har designet høretelefonerne så de er tidsløse, så man slet ikke har lyst til at udskifte dem. Nogle produkter er lavet af blandt andet FSC certificeret træ (som er et bevis for, at der er tale om bæredygtigt træ) og genanvendeligt aluminium.

Om det passer, at produkterne er tidsløse vil tiden vise. Vi ved endnu ikke præcis hvornår de lander i Danmark, men det sker i løbet af dette efterår. I mellemtiden kan du surfe rundt mellem produkterne på House of Marleys side her.

Produkterne kan købes i Elgiganten og Le Fix.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.