MINIMALISTISK FLADSKÆRM FRA LG

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg er ikke interesseret i at mit fjernsyn skal dominere stuen mere en højst nødvendigt, når det ikke er tændt. Derfor holder jeg altid øje med fladskærme i et simpelt og roligt design.

LG har netop lanceret en serie af Smart TV, hvor rammen næsten er usynlig. Det synes jeg ser rigtig fedt ud. Nærmest som om billedet svæver i luften. LG siger selv, at de har taget udgangspunkt i filosofien om, at det er oplevelsen, som er i centrum. Og eftersom det har været mit mantra i al den tid, jeg har beskæftiget mig med teknologi, så klapper jeg jo bare i mine små hænder.

Men det er heldigvis også mere end bare pænt design i LGs nye LED linje. Der er selvfølgelig tale om Smart TV med alt hvad den kan trække af apps, Wifi og dual- core processor på topmodellerne. Så kan vi for alvor begynde at tale om, at vores tv ligner vores computere.  Man kan også dele indhold mellem laptops, smartphones og tablets fra LG med Smartshare (lidt som Apples Airplay) og den bevægelsesfølsomme Magic Motion fjernbetjening med scroll-muligheder skulle være en lille revolution i sig selv. 3D er efterhånden en selvfølge, men fordelen ved LG er, at de (i modsætningen til f.eks. B&O) bruger passive briller, der hverken er dyre eller tunge.

Kik efter topmodellerne LM960V eller LM860V

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 4 =

No Comments Yet.