MOBILEN SÆTTER SELV URET TIL VINTERTID

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvornår har du sidst glemt at stille uret frem eller tilbage når tiden skiftede i forbindelse med vinter eller sommertid? Hvis du har en mobiltelefon er sandsynligheden for at der sker igen ikke særlig stor. 

Over 800.000 danskere har oplevet at komme for sent eller tidligt pga skift mellem sommer og vintertid. Det viser en undersøgelse HTC har sagt igang. 41% af danskerne går ikke med armbånds ur, og de fleste kikker efterhånden på deres mobiltelefon, når de vil vide hvad klokken er.

Det betyder så i praksis, at smartphone brugere sjældent tager fejl af tiden. Mobilurene er nemlig efterhånden blevet så avancerede, at de selv ved hvad klokken er. Så lige gyldig om årstiderne skifter eller om du rejser til en anden tidszone, så følger mobiluret altså ofte med. Og mon ikke det også vil få en positiv effekt på graden af jetlag? Det er nemlig alment kendt, at jo hurtigere man psykisk indstiller sig på den nye tidszone jo hurtigere kommer man fysisk over sit jetlag.

Det er nu natten mellem lørdag og søndag at du skal være opmærksom på om din mobil selv har stillet på uret en time tilbage eller om du skal igang med armbåndsuret selv. Hvis du altså er en af den slags nostalgiske typer.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.