Noir Elektronista i det nyeste Euroman

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

IMG_0179

I efteråret blev jeg spurgt om jeg ville være med i en artikelserie til Euroman. Nu er jeg jo ret begejstret for netop det blad. Jeg er nemlig en af de kvinder, der føler sig mere tilpas i Euroman end -woman universet. Og dem er der mange af! Det var faktisk også en del af grunden til at Euroman sammen med bl.a. Wired og Instyle indgik i mit første moodboard over hvad jeg gerne ville have Elektronista skulle “smage af” mens det stadig var på tegnebrættet. Noget der henvender sig til både kvinder og mænd, med begavet indhold og masser af lækkerhedsfaktor.

Så da Euroman ringede var jeg faktisk ret hurtig til at sige ja. Med den betingelse at interviewet skulle handle om teknologi, som jo er mit fagområde og min eneste berettigelse for at lukke munden op i danske medier. Alle de øvrige medvirkende kvinder i serien er dygtige, seje kvinder fremhævet for deres faglighed- og den vinkel kan jeg rigtig godt lide (dameglade) Euroman tager. (De fik mig lokket til at sige en lille smule om kærlighed og min verdens date- men det lever jeg med).

Jeg spiste en hyggelig frokost med journalisten og mødte nogle dage senere op til fotosession. Euroman havde selv foreslået noget lidt 50er kjole-agtigt i et gammel radiostudie. Jeg syntes umiddelbart det lød ret lækkert, men alligevel følte jeg det var for langt fra mit felt, og det som jeg brænder for. Jeg sendte i stedet en mail til fotografen med nøgleord som sci fi, Bladerunner, cyber punk, neon og noir. Og sådan blev det.

Screen Shot 2013-12-18 at 9.43.53 PM
Foto: Isak Hoffmeyer for Euroman

En iskold november nat stod jeg i sylespidste sorte støvler på kanten af en svimlende høj bygning med udsigt over byens regnvåde tage og rådhuspladsens neonlys.

Screen Shot 2013-12-18 at 9.43.41 PM
Foto: Isak Hoffmeyer for Euroman

Jeg vandrede gennem Vesterbros rå nattemørke, kravlede rundt på våde flisegulve i kødbyen, lå på industrielle paller, hang i metalkæder og frøs som ind i helvede. Fotografen sagde mit forpinte ansigt gav mig et godt udtryk :-/

Screen Shot 2013-12-18 at 9.43.29 PM
Foto: Isak Hoffmeyer for Euroman

Det fulde resultat og interviewet kan du se i denne måneds udgave af Euroman. (i butikkerne eller på iPad). Det er et virkelig godt nummer, så det kan du roligt investere i til juledagene. Jeg bøjer mig dybt og ydmygt i støvet over de damer, jeg er i selskab med i serien Kvinder 2014.  Fra Connie Nielsen, til Nabiha, Soulaima Gourani, Anne-Cathrine Riebnitzsky og Karen Blixen! Billederne her på siden fik jeg lokket ud af den mega dygtige fotograf Isak Hoffmeyer. Dem Euroman valgte at bruge kan du se i selve bladet!

Screen Shot 2013-12-18 at 9.43.18 PM
Foto: Isak Hoffmeyer for Euroman

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.