Nu kan podcastere sælge abonnementer direkte gennem iTunes

1 Min læsning

Rigtig mange lytter til podcasts gennem Apples podcast app. Hvis du er podcaster og klar til at bede om et økonomisk bidrag fra dine lyttere, så er det nu muligt, som en del af Apples nye podcasters program.

Der er rigtig mange både podcastere (og lyttere) som helst vil undgå at integrere reklame, som en del af indholdet. Og selvom podcasting for mange er con amore projekter, så findes der professionelle podcastere, som både har talentet, indholdet og publikummet til at sætte en pris på deres arbejde.

Hvis størstedelen af lytningen foregår gennem Apple, så er Apples nye podcasters program måske en løsning. Det bliver nemlig nu muligt at tilbyde abonnementer til programmets fans. Det åbner for særlige fordele som eksklusivt indhold, reklamefri lytning, forpremiere til abonnenter og arkiv adgang.

Det koster podcasteren 159 kr. årligt at blive en del af podcasters programmet. Hvis det er noget for dig så er det sådan her du gør:

  1. Log in på Apple Podcasts Connect. Hvis du endnu ikke har en konto kan du oprette en.
  2. Hop med på Apple Podcasters Program. Du kan signe op fra din Apple konto.
  3. Færdiggør aftalen
  4. Opret et abonnementstilbud for din podcast ved at tilføje subscriber audio eller opret en podcast i Apple Podcasts Connect med subscriber audio.
  5. Skab en kanal. Du skal have en kanal før du kan tilføje subscription. Gå til Podcasts siden, klik på (+) knappen, og vælge “ny kanal”.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − nine =

No Comments Yet.