Ny app forenkler skadeanmelselse af din bil

1 Min læsning

At få en skade på sin bil er irriterende i sig selv, men det er også ofte efterspillet med at skulle anmelde skaden, der er omstændeligt. Nu dansk app gør processen enklere, så du kan anmelde skaden med det samme.

Hvis du har prøvet at få en skade på din bil, ved du hvor besværligt, men også vigtigt det er at få dokumenteret væsentlige ting omkring hændelsen og derefter få det hele indberettet til dit forsikringsselskab. Den nye app Skadehjælp er en ven i nøden i en uheldig situation og guider dig igennem hele processen med dokumentation, relevante oplysninger om nøjagtig lokation mm. for til sidst at samle det hele, som sendes direkte til forsikringsselskabet. Samtidigt sendes også en kopi til dig selv.

skadeserviceapp

Første gang app’en tages i brug, indtastes personlige oplysninger samt information om dit forsikringsselskab. Herefter kan du anmelde en akut opstået skade med det samme, uanset hvor du befinder dig.

Skadehjælp interagerer med de fleste forsikringsselskaber og har flere smarte features, der hjælper brugeren med at få alle relevante informationer noteret, som ellers let kan overses i en kaotisk situation. Med app’en har du også mulighed for at foretage direkte opkald til politi, ambulance eller vejassistance samt notere vigtige oplysninger om vidner og andre involverede.

Skadehjælp kan hentes gratis i Goole Play og App Store.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 5 =

1 Comment