Nye herretrusser beskytter mod skadelig stråling fra mobilen

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Når man går med en smartphone i buksernes sidelommer, kan det gå ud over mandens fertilitet, hævder flere internationale analyser. Løsningen kan måske være at gå med Krunjuwelen undertøj.

krojuveler tøj 1

Gennem årene har vi hørt og læst mange gange, at mobiltelefoners stråling kan skade menneskers helbred. Først og fremmest skulle det gå ud over hovedet.

Nu viser undersøgelser fra University of Exeter i England, at mobilens elektromagnetiske bølger kan påvirke mandens andet hoved negativt.

Kort sagt hævder forskerne, at en smartphone i buksers foransiddende lomme kan skade en mands kæreste redskab og nedsætte hans fertilitet. Han producerer færre levende og mobile sædceller end andre, der holder deres smartphone langt fra deres vitale legemsdele.

Godt, at fire driftige (og mandlige) handels-studerende fra München så allerede nu har opfundet en beskyttelse af manddommen mod de farlige stråler fra mobilen.

De har udviklet mandetrusser ved navn ”Kronjuwelen”, der skal være lige så effektive mod mobilstråling som en skudsikker vest mod pistolskud.

Hemmeligheden ligger i anvendelsen af ædelmetallet sølv, der blokerer for stråler ved frekvenser, som netop mobiltelefoner sender til alle sider.

Trusserne har indsyet sølvtråde i stoffet, som består af 60 pct. polyester, 20 pct. sølv og 20 pct. polyamid. Blandingen beskytter og er samtidig blød og behagelig at bære – og de strålesikre trusser kan vaskes i maskine ved 30 grader.kronjuveler 3

 

De unge fabrikanter har ladet det tyske forsvars højskole teste flere par Kronjuwelen bokser shorts. Alle var i stand til at stoppe 98 pct. af strålerne fra en mobiltelefon.

Men hvad med kvinder – er deres kønsorganer ikke i fare ligesom mændenes?

Jo, og flere analyser hævder ligefrem, at mobiltelefoners stråling kan være skadelig for et fosters udvikling.

Risikoen er dog mindre, fordi kvinder ofte har mobilen liggende i en jakkelomme eller i en håndtaske, der ikke er placeret så tæt på kønnet som hos mændene.

Desuden kan andre ting i tasken som f.eks. pung og make-up-remedier være med til at nedsætte den mængde stråler, der når frem til kroppen.

Kronjuwelen satser i første omgang på herrer som kunder  – og naturligvis gerne kvinder, der godt kan lide at gå i mandeundertøj.

Tyskerne tager sig dyrt betalt for beskyttelsen af mandens kronjuveler. Et sæt bokser shorts koster nemlig 30 euros, hvis man forudbestiller pr. internet. Det er ca. 225 kroner. Levering fra december.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

No Comments Yet.