Ford Mustang kommer til Danmark!

1 Min læsning

Før kunne man kun købe Ford Mustang i USA. Men nu kommer den til Danmark. Skal du have den i gul?

mustang convertible
Hen over sommeren kommer Ford Mustang til hele verden – herunder også Danmark. Den vil kunne ses hos Ford Stores og kommer i to udgaver: fastback og convertible – til priser fra 615.000 kr.

Europæiske ændringer
I forhold til de amerikanske udgaver af Mustang er der nogle ændringer ved bilerne, som blandt andet handler om en mindre CO2-udledning: Udledningen for en europæisk Mustang med EcoBoost-motor er på 179 gram CO2/km.

Styr med stemmen
På instrumentbrættet er der en 8” touchscreen i farver, som styrer lyd, klimaanlæg og navigation. Den kan også styres med stemmen – fx kan man bede systemet om at skrue op for varmen eller ned for lyden på radioen.

ford mustang 2
Både Mustang Fastback og Mustang Convertible fås i rød, gul, sort og sølv.

Ford Mustang kan bestilles gennem Ford Stores i Danmark, f.eks. Andersen Biler A/S, København N, Via Biler A/S i Aarhus V og Autohuset Vestergaard A/S i Odense.

Du kan læse meget mere her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + nine =

1 Comment
  • Skrotning af bil
    november 16, 2017

    HØJ SKROTPRÆMIE
    FOR DIN BIL

    Vi modtager alle slags biler: Personbiler, Varebiler, Skrotbiler , Skadede og defekte biler, 4×4-hjuls, Biler uden afgift, ATV’er Leasingbiler Motorcykler mv. http://www.skrotpriser.com Danmarks Højeste Skrotpræmie 2017
    FÅ ET GRATİS