Gamle telefonbokse bliver til små kontorer

2 Min læsning

Pod Works kan finde plads til både fladskærm, printer, skanner, tastatur og kaffemaskine i de berømte gamle røde telefonbokse fra London.

telefon bokse som kontorer ny til elektronista

Hvis der er noget, som kendetegner England, udover at bilerne kører i den forkerte side af vejen, er det vel de berømte røde telefonbokse.

Ligesom i Danmark er klassiske telefonbokse ved at uddø – også briterne taler mest i mobil nutildags – så hvad gør man med de mange røde ikoner langs veje og gader?

En gruppe iværksættere fra New York forsøger nu at hjælpe englænderne og vil omdanne telefonboksene til moderne minikontorer.

Hver telefonboks bliver udstyret med fladskærme på 25 tommer, kombinerede printere og skannere, en trådløs mus og en hurtig WiFi-forbindelse. De vil ovenikøbet indeholde en kaffemaskine med gratis varm mokka.

Meningen er, at man kan åbne telefonboksene med sit kreditkort eller via et medlemskort, som abonnenter betaler knap 200 kroner for om måneden.

Har man åbnet telefonboksen, kan man på under et minut koble sin smartphone, tablet eller laptop til kontorets øvrige udstyr – og så gå i gang med arbejdet.

telefon bokse som kontorer ny 2 til elektronista

De kreative iværksættere fra Bar Works indleder med at ombygge 15 klassiske telefonbokse til lige så røde minikontorer. De vil blive placeret centralt i travle områder af London, Leeds og Edinburgh. Det første åbner i juli.

Bliver første etape af Pod Works projektet en succes, er det tanken at udvide med minikontorer i alle større byer i Storbritannien.

Pod Works-ideen skal sidenhen eksporteres over Atlanten og præsenteres for travle mennesker i gaderne i New York og andre store byer.

Bar Works driver i forvejen flere utraditionelle kontorbygninger i New York, hvor man kan leje egne skriveborde og lokaler på kortvarige kontrakter. I Bar Works bygninger kan man også leje sig til en stol og lidt bordplads i en cafe – ja, selv ved bardisken.

Måske det også ville være en idé for genbrug af gamle danske telefonbokse, selvom de ikke er røde og letgenkendelige alle vegne….

http://www.barworks.nyc/pod-works-from-phone-box-to-work-station/

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + twenty =

No Comments Yet.