Hypnose-app er selvhjælp i teknologisk form

3 Min læsning

Genial hypnose-app tilbyder at hjælpe dig af med alt fra dårlig søvnkvalitet til angst for tangplanter.

Hypnose-appen HelloMind er udviklet ud fra en teori om, at vores underbevidsthed kan hjælpe os med at løse problemer, hvis vi bliver guidet i den rigtige retning. Bag app’en står den mangeårige hypnotisør Jacob Stracotta, der ønsker at gøre hypnosen til et hverdagsredskab for dig, der vil skabe en positiv forandring i dit liv.

Mange vil måske tænke, at der ikke umiddelbart er noget hæmmende i deres liv, og at en hypnose-app lyder en kende langhåret. Men læser man listen igennem over de problemer, Hellomind tilbyder at tage livtag med, synes de nu alligevel alment menneskelige såsom lavt selvværd, angst, dårlig søvn og alskens usunde vaner, som alle har indvirken på vores samlede livskvalitet.

App’en er bygget op på en let overskuelig måde, der guider brugeren til at finde ud af, hvilket problem, der skal behandles og tilbyder et stort udvalg af specifikke problemstillinger. Derfor kan tanken om, at denne terapifom måske ikke fungerer som en app, fordi terapeuten ikke tager udgangspunkt i dit personlige issue, med fordel skydes væk for en stund, for der er helt sikkert en problemstilling, der stemmer overens med netop det, du kæmper med. Fx findes der under “Søvn” fem forskellige sessioner såsom, “Kunne falde i søvn hver aften” eller “Falde i søvn lige nu” og under “Angst” findes der sessioner rettet mod alskens fobier, der dækker hele dyrefaunaen, diverse fobi-fremkaldende situationer og endda en session mod angsten for tangplanter(!).

Sessionerne, der oftest består af 10 x 25 min. er bygget op på den måde, at de får én til at dykke ned i underbevidstheden ved hjælp af Stracottas behagelige stemme, der guider tilbage til en oplevelse tidligere i livet, der har noget at gøre med, hvordan uvanen blev grundlagt. Hvad denne specifikke oplevelse omhandler er selvsagt individuelt, men i princippet er det også underordnet, for det vigtigste er, at den repræsenterer, den følelse der opstår i situationen, man ønsker at ændre.

Stracottas stemme er nærværende og overbevisende og hjælper til, at den nuværende erfaring og det livssyn, vi besidder i dag, kan bruges til at hjælpe selvet tilbage på sporet til nutiden med det gamle tankemønster brudt.

hellomind1

“Men virker det så?”, tænker du måske med slet skjult skepsis, fordi det formentlig er første gang, du stifter bekendskab med terapi i teknologisk form. Måske er du endda i forvejen skeptisk over for terapi generelt og hypnose i særdeleshed, men så kan det netop være, at HelloMind ville være ideel for dig, fordi du derved slipper udenom alt det langhårede, nogen forbinder med dens slags IRL.

Som med alt andet veltilrettelagt terapi har det en positiv effekt at føle sig forstået og få gentaget positive budskaber så tilstrækkeligt mange gange, at vi begynder at tro på dem. Psykologisk forandring i positiv retning er dog som oftest forudsat at klienten (brugeren) har et åbent sind og er indstillet på at overgive sig til følelser, der undertiden ikke er så rare, for at opnå en ændring og bryde et indgroet tankemønster fra fortiden. Ved alvorlige, psykiske problemer kræves selvsagt psykologhjælp i gængs forstand, men til mindre hverdagsbaserede problemer er der her  kvalificeret hjælp at hente i HelloMind selvhjælpsapp og i denne henseende får HelloMind vores bedste anbefalinger.

Hør teamet bag HelloMind fortælle om konceptet i Elektronista podcast og læs mere om appen her.

HelloMind er tilgængelig i App Store.

 

  • HelloMind indeholder ca. 250 specifikke hypnosebehandlinger og Boosters
  • Prisen er ca. 69 kroner pr. session, der består af 10 x 25 min. Du bestemmer selv hvornår du vil høre dine behandlinger.
  • HelloMind findes i både dansk og engelsk udgave
  • HelloMind har en yderst aktiv Facebookprofil  med svar på alle de spørsmål du måtte have.
  • Hvis du søger en specifik behandling der endnu ikke findes, er HelloMind lydhøre overfor forslag. Senest har de udviklet en session mod angst for terror grundet efterspørgsel fra brugerne.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − 2 =

No Comments Yet.