NYT ANGRY BIRDS SPACE

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Angry Birds Space er det fjerde og nyeste i rækken, hvor fuglene er taget ud i det ydre rum.

Hvis du allerede har gennemført alle banerne OG fået tre stjerner i dem alle og craver mere Angry Birds er redningen netop landet. Eller fløjet ud i rummet faktisk. Angry Birds Space er nemlig klar til at lade dig skyde fuglene afsted efter grise med rumhjelm på, da . Grundkernen i spillet er naturligvis stadig den samme – grisene stjæler æg, fuglene er sure og lader sig skyde afsted med en slangebøsse. Men alting er jo anderledes i det ydre rum. For der er fuglene vægtløse, når de ikke er i nærheden af en planet. Kommer de derimod i nærheden af en, træder tyngdekraften til, hvilket giver spillet en helt ny og mere udfordrende karakter.

I modsætning til de forrige spil, har Rovio desværre valgt ikke at gøre alle tilgængelige baner gratis. Inde i spillet er der mulighed for at købe 30 af hvad de selv kalder de sværeste baner nogensinde, for 6 kr, der altså kommer oveni prisen spillet i sig selv koster.

Men selve spillet er i hvert fald pengene værd, hvis man er vild med Angry Birds – der er også kommet en ny fugl, der skal afprøves og rundt omkring i banerne kan man finde Eggsteroids, der giver adgang til nogle mere atypiske baner, hvoraf en blandt andet er en reference til det gamle Space Invaders.

Links til spillet:

Android – gratis udgave (som der ikke er til iOS denne gang) og HD-udgaven til 16.89 kr
iPhone – 6 kr
iPad – HD udgave 18 kr

Angry Birds Space ser desuden også drøngodt ud på den nyeste iPad! Har du allerede kastet dig over det nye spil ligesom mig eller er du aldrig røget med på fuglebølgen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + thirteen =

No Comments Yet.