Øreringe fungerer som motionsarmbånd

1 Min læsning

Ear-O-Smart er et mere moderigtigt alternativ til fitness trackers og klodsede smartwatches.

øreringe smart 1 ny

Det er højeste mode at holde øje med sit helbred og sin kondi ved hjælp af digitale sensorer, armbånd, smart-ure og apps på ens smartphone eller tablet.

Disse tidlige forløbere for ”tingenes internet” er dog ikke alle lige elegante – og mange ønsker ikke ligefrem at reklamere med, at de konstant fitness registrerer puls, antal vandrede skridt og kalorieforbrænding.

De nye Ear-O-Smarts er et mere moderigtigt og ligefrem pænt alternativ til farvestrålende motionsarmbånd eller klodsede smartwatches.

øreringe smart 2

Øreringene kan måle stort set de samme ting, samtidig med at de pynter. De fås i flere modeller, der alle er lidt store i det og forsynet med smukke rhinsten.

Ear-O-Smart har indbygget batteri og Bluetooth, så deres sensorer kan kommunikere trådløst med en app på ejerens smartphone.

Informationer om f.eks. hjerteslag, temperatur og aktivitetsniveau opsamles på mobilen og kan enten vises i den medfølgende Ear-O-Smart app eller importeres til en af markedets mange populære fitness-apps.

Prisen på de ”smarte” øreringe er ikke offentliggjort endnu, men man kan allerede nu reservere et sæt til sig selv via Ear-O-Smarts hjemmeside.

http://earosmart.com/

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + three =

No Comments Yet.