Øretelefoner med cool lysshow

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

De nye Glow Smart gør hurtigt en til centrum ved festen, men de er også praktiske, når man færdes i trafikken eller i mørke.

glow 4

Når man hører fed musik fra sin smartphone, må andre godt se det. Ikke kun på lytterens forunderlige kropsbevægelser og henførte blik, men gerne også på gearet selv.

De nye Glow Smart øretelefoner er ideelle til det formål. Deres ledninger er nemlig selvlysende og kan via en lille kontrolboks indstilles til at blinke i rytme med musikken, have en fast kulør eller blinke i takt med brugerens hjerteslag. I selve øretelefonerne sidder nemlig en lille sensor, der registrerer brugerens puls.

glow 3

Ledningerne er i øvrigt fremstillet af fiber fra Corning, der er samme producent, man kender fra mobiltelefonernes Gorilla glas. Det skulle sikre en stærkere ”glød” end i almindelige kobberledninger, og lysstyrken forandres ikke, selvom ledningen bøjes.

Øretelefonerne fra Glow fungerer på iPhones, men Androidbrugere får nok mere glæde af dem, fordi de har flere avancerede funktioner at gøre godt med. Det mærker man især, når man anvender ledningens lille kontrolboks, der har fem knapper mod de sædvanlige tre.

glow øretelefoner 1

Ifølge fabrikanten er Glow fuldt integrerede med populære musikapps som Google Play Music og Spotify, mens iTunes-mulighederne er mere begrænsede – i hvert fald i første omgang.

Glow Smart øretelefonerne kommer til salg fra juli, men kan forudbestilles online til priser fra 149 USD (ca. 960 kroner).

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − fourteen =

No Comments Yet.