ONLINE CHOKOLADE

2 Min læsning

Påsken er over os et par dage endnu, og madredaktøren har sat sin søde tand i chokolade på nettet.

Af Sidsel Birkholm

Det er stadig påske og påske rimer på chokolade! Har du ikke endnu fået bestilt påskeæg til dem du holder af, så er der en nem mulighed på Summerbirds online butik, som tilbyder mange forskellige lækre påskeæg og selvfølgelig et stort udvalg af chokolade. Sitet bruger flash, så jer iPad brugere kan desværre ikke lige være med.

Flere chocolatier virksomheder, herunder også Peter Beier laver noget af verdens bedste chokolade, der er langt mindre sød og klistret end den typiske belgiske eller franske chokolade

Summerbirds website er ikke så stort, men de væsentligste elementer er på det. En online butik, hvor det er nemt at købe chokolade, hvis du ikke lige bor i nærheden af en fysisk butik. En klub, man gratis kan tilmelde sig og løbende få gode tilbud og inspiration. Og til slut en række opskrifter bl.a. på mageløse makroner, verdens fedeste chokoladekage, lynhurtig lagkage og ikke mindst deres kendte flødeboller.

Flødeboller har jeg længe haft lyst til at lave, og denne opskrift ser rigtig lækker ud. Husk, at det ikke er muligt at temperere chokolade uden et sukkertermometer til at finde den præcise temperatur, så tag ud og invester i et sådant, inden du går i gang.

Med online butikker som www.summerbird.dk og www.pbchokolade.dk er der ingen undskyldning for ikke at købe kvalitetschokolade eller finde en god chokoladeopskrift. Det er nemt og hurtigt at bestille over nettet. God Påske!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − one =

No Comments Yet.