PANELET TESTER SMÅ TALENT HØJTALERE

2 Min læsning
Reklameindhold i samarbejde med System Audio.

I forsommeren ledte vi efter kvinder som var friske på at teste System Audio højtalere. Der var over 100 som meldte sig, og vi udtrak 3 til testen. Nu har de 3 frivillige testere i Elektronista-panelet haft sommeren til at fyre den af med volumen på max, og det er blevet tid til at høre deres helt ærlige mening. Birgitte har testet den den lille  SA Talent.

Birgitte er 48 år og fra Thureby. Hun har testet SA Talent

For Birgitte er god lyd vigtigt. ” Musik skal være en nydelse – og det er det ikke, hvis lyden bliver forvrænget. Det er heller ikke fair over for dem, som har gjort et kæmpe arbejde med at sætte musikken sammen, mixe lydene i forhold til hinanden osv, hvis det, som jeg hører, så slet ikke ligner det, som de ville lave”.

Birgitte har hængt SA Talent højtalerne op i køkkenet. “Det er et rigtigt godt musiksted for mig. Der står mit stereoanlæg, og køkkenet hænger sammen med spisestuen. Dvs det er ofte der, jeg hører rigtig høj musik”.

 


På spørgsmålet om hvad hun især bruger højtalerne til svarer Birgitte: “Jeg har fortrinsvis lyttet til musik, og så genoptræner jeg hver anden dag efter en rygoperation. Til det sætter jeg Saffri Duo på- højt – og træner som en gal til musikken.”

Vi har bedt Birgitte komme med sin helt ærlige mening om højtalerne. Vi vil gerne vide hvad hun er glad for og hvad der kunne være bedre og selvfølgelig om hun kan anbefale dem til andre.

“Jeg synes, lyden er meget ren. Jeg kan slet ikke komme i tanke om noget, der skal være bedre. Jeg er meget begejstret for højtalerne, og vil spare sammen til en gulvmodel i min stue. At de samtidig er rigtig pæne, gør jo heller ikke noget, men har ikke rigtig betydning for mit valg” siger Birgitte.

Når Birgitte skruer op for volumen er det tit med I’m so afraid med Fleetwood Mac. Sanne Salomonsen kommer som regel også op i styrke, ligesom Savage Rose.

Hvad betyder højtalere og god lyd for dig?

Elektronistatesten er lavet i samarbejde med System Audio. Vi har bedt testerne give deres helt ærlige mening om de højtalere de har haft til test.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × four =

No Comments Yet.