PERFEKTE HOVEDTELEFONER TIL DIG DER REJSER

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

De her hørebøffer er slet ikke nye – de bliver bare ved med at være gode og er perfekte til dem der vil have ro på farten!

Bose QuietComfort 3 Acustic Noise Cancelling, i folkemunde bare kendt som Bose QC3, er de eneste høretelefoner jeg nogensinde har set, der bruger batteri. Det gør de af den ganske simple grund, at de faktisk er lidt magiske. De er nemlig designet til det formål at reducere lyd. Nå ja, og selvfølgelig at afspille lyd.

Hvordan denne støjreduktion fungerer, ved jeg ikke, men jeg ved at den virker, for Bose har arbejder med denne teknologi i 20 år. Høretelefonerne tager al den susen, der eksempelvis kan være fra trafiklarm eller en flymotor, og derfor er de den perfekte rejsemakker, hvis man skal ud at flyve.

Der skal strøm til

Men men men, for at denne teknologi virker, ja faktisk for at hovedtelefonerne overhovedet kan bruges, så skal der strøm til. Så snart batteriet er løbet tør for saft og kraft, ryger musikken nemlig også, hvilket jeg synes er et kæmpe minus.

Lydkvaliteten synes jeg til gengæld er i top til al slags musik. Beats by Dre har jeg eksempelvis oplevet som meget uegnede til musik ala Marie Key, hvor vokalen nærmest druknede.

Så længe musikken spiller, hvilket den bør kunne gøre i op til 25 timer, er de faktisk rigtig behagelige at have på. Ofte synes jeg, at ens ører kan blive lidt mast, især fordi jeg har en brillestang bag øret, men det er slet ikke tilfældet her.

Alverdens tilbehør

Nede i kassen følger der et lækkert etui med, så man kan fragte sine Boser rundt uden der sker noget. Derudover følger der også alverdens stikadaptere med, der passer til stikkontakter rundt i hele verden.

Der følger to kabler med – et med og et uden fjernbetjening. Det med fjernbetjening kan bruges sammen med Apple-produkter, altså iPod, iPhone eller iPad, hvor det er muligt at skifte nummer, volume og besvare opkald. Der er også dobbeltstikadapter med, som typisk er at finde i fly.

Bose QC3 er heller ikke helt billige – 2695 DKK, så vælger man dem fremfor mange andre høretelefoner på markedet, der giver samme lydkvalitet, skal det klart være på grund af de mange rejsefeatures de har, heriblandt støjreduktionen.

Find dem her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − sixteen =

4 Comments
 • Camilla Kyndesen
  september 11, 2012

  Audio Technica AN7 høretelefoner for the win! De har også batteridrevet noise cancelling, men når batteriet løber ud/høretelefonerne er slukkede, kan du stadig høre musik i dem :)

  Jeg synes, kvaliteten er god – og så er de billigere end Bose.

 • Jesper Andersen
  september 11, 2012

  Har haft et par Audio Technica AN7 i nogle år og er glade for dem.
  Plus: God lyd. Der benyttes ét almindeligt AAA batteri (så kan man selv vælge om det skal være genopladeliget eller engangs).
  Minus: Der er en svag susen når musikken ikke spiller, men den overdøves så snart der er musik.

 • Jette Heegaard
  september 15, 2012

  Jet synes de er fantastiske. Bruger alm. batteri. Altid et ekstra med. I boksen kanneler også have mp3 afspiller så det hele er samlet. Rigtig god til iPad

 • John Jensen
  september 16, 2012

  Hvorfor QC3 de er både dyrere, og ældre end afløseren QC15 ??