Podcast #224 Tæt på Felix Andersen

1 Min læsning

Hvem er Felix Andersen og hvad ved han om dig? Tidligere på ugen skrev Elektronista en blogpost om facebook profilen Felix Andersen.  I ugens program analyserer Jacob Mouritzen fra Mindshare og Anders Kjærulff fra programmet Aflyttet social media fænomenet med Christiane Vejlø. Er han ligegyldig, en sjov gimmick, en troll, eller en identitetstyv i færd med at tilegne sig magt, der kan misbruges? Kort før programmet optages skriver Felix Andersen på sin facebook at han er på vej ind for at deltage i programmet. Han var naturligvis ikke til stede. 

Hvis du er venner med Felix Andersen på Facebook, så ved han alt om dig. Men hvad ved du om ham? Digital strateg Jakob Mouritzen og Aflyttet vært er med til at afdække et voksende Facebook fænomen. Og så er Kristian Hart- Hansen fra Leo Innovation Lab og Martin Vejby fra Visikon i studiet til en snak om innovation i sundhedsvæsnet. Christiane Vejlø styrer som vanligt slagest gang. Du kan abonnere helt gratis på podcasten i din yndlingspodcastapp. Eller lytte direkte på Radio24syvs hjemmeside. 

Felix_Andersen_Elektronista

Shownotes

Leo Pharma Innovation Lab 

visikon.com Digital dansk Apple kæledægge redder liv i Afrika

Hvem er Felix Andersen blogposten?

Facebook flytter til Odense

Du kan ny kryptere din facebook chat

Jacob anbefaler: App’en FAR til nybagte eller ventende fædre

Anders anbefaler: Threema- seriøst sikker messaging

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.