Podcast #292 Særudgave om kunstig intelligens

1 Min læsning

Artificial intelligence (AI) eller kunstig intelligens er fællesnævneren for denne særudgave af Elektronista, der går i det omfattende program-arkiv, som Christiane Vejlø har bygget op gennem årene. 

LYT TIL PROGRAMMET ELLER ABONNER PÅ ELEKTRONISTA I DIN YNDLINGSPODCAST-APP

Kom med til konference i Lissabon, hvor forsker i kunstig intelligens Ben Goertzel præsenterer robotten Sofia. Robotterne kommer til at servicere os, men spørgsmålet er hvad vi gør, når den kunstige intelligens overstiger den menneskelige. Bytter rollerne så?

Skal vi som mennesker kunne følge med, så skal vi styrke vores hjerne. Det er muligt at opgradere vores ’software’, og hjerneforsker Torben Wesenberg Kjær giver et kursus i brainhacking. Men kan vi ikke længere følge med, kan det være, vi skal søge mod religionen Way of the Future, der tilbeder, tjener og underkaster sig den kunstige intelligens.

Vil du lytte til de tre programmer i deres fulde længde, så kan du finde dem og ikke mindst de dertilhørende shownotes med alle links og AI guldkorn her:

Podcast #277 Brainhacking – tid til en opdatering af din software

Podcast #229 Robotterne kommer – dine nye AI venner

Podcast #281 Fader vor – du som er i clouden

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 3 =

No Comments Yet.