Podcast #308 En nørd nær dig – Anne Sofie Espersen

2 Min læsning

Bliv rig ved tankens kraft. Bliv lækker med lækre mennesker. Ugens appbefalinger lover muligvis mere, end de holder. Men de er sjove! Faderen til world wide web Tim Berners Lee er blandt de kritikere, som mener at internettet, som vi kender det, er truet af et nyt EU direktiv, som kan gøre det ulovligt at linke til artikler på sociale medier og blogs. Og så er vi lidt i tvivl om dansk lovgivningen på Upskirting – altså fænomenet at tage billeder op under kjolen på kvinder. Din vært Christiane Vejlø og ugens gæst er skuespiller, instruktør og nørd Anne Sofie Espersen.

LYT TIL PROGRAMMET ELLER ABONNER PÅ ELEKTRONISTA I DIN YNDLINGSPODCAST-APP

Ugens gæst

Temperaturen på Espersens digitale liv

The Secret to Money App

THE SECRET – BOOK

Asana Rebel – Yoga inspireret fitness app

Tag din by tilbage fra en farlig kult i Far Cry 5 til PS4.

Inside

Limbo

Tech nyt!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + twelve =

2 Comments
 • Henrik V Blunck
  juni 29, 2018

  Super fedt podcast, og dejlig ærlighed omkring trenden ‘upskirting’. Som mand må jeg sige, at jeg nogle gange lyder håbløst gammeldags, når jeg efterlyser mere pli blandt os alle. Jeg ved det godt, men jeg nægter at lade teknologiens muligheder få os til at gå på kompromis med almindelig anstændighed.

  Forbuden frugt smager bedst, siger man. Alligevel mener jeg, at vi skal gøre meget mere for at genoprette respekten mellem kønnene – og det meget gerne så tidligt som muligt i skolerne og derhjemme.

  Jeg er så heldig at jeg har en datter og to sønner. Vi har taget snakken da børnene var forbi på weekendbesøg, hvor jeg netop også sagde, at man hverken deler billeder eller videoer (som i hævnporno) eller gør alle de andre “uskyldige” ting, som drenge gerne kalder det i en vis alder – for det er ALT ANDET end uskyldigt. Når man som forælder vender den om, og spørger hvordan de ville have det, hvis der florerede billeder af dem rundt på nettet, så forstår man det bedre.

  Den snak skal man ikke alene overlade til skolen. Det er vigtigt at skolen får lov til at supplere oven på det solide fundament forældrene giver deres børn med, så det ikke ‘bare’ er os andre, der er gammeldags…

  Anyway, for at gøre en lang historie kort: dejligt podcast, og godt du har modet til at tage mange spændende og potentielt kontroversielle emner op i dine programmer. :-)

 • Lars fra GrowHouse
  juli 20, 2018

  Glæder mig til at høre podcastet! Den er sat på listen til næste lange køretur – og super fedt indspark Henrik!