Podcast-anbefaling: Hvad står der på din Bucket List?

2 Min læsning

Da vi er på vej ind i et nyt år, er det tid til at gøre status over livet. Der skal stryges gamle og sættes nye mål på den årlige og livslange bucket-liste, og hvad er bedre end – ikke blot én – men flere timers inspirerende podcast med kendte, store personligheders tanker om samme?

Med andre ord: I resten af december skal du lytte til den inspirerende podcast Bucket List med Le Gammeltoft, og derefter får du måske lyst til og mod på selv at forfatte, udvide eller redigere dine egne mål for samtid og fremtid.

Bucket List

En bucket list er kort sagt en liste over, hvad man gerne vil nå, inden man dør. Den skal derfor fyldes med de mål, man ønsker at opnå, drømme man ønsker opfyldt, og erfaringer man ønsker at få i livet. Bucket List er skabt af Le Gammeltoft, og i serien af afsnit, der findes på Heartbeats.dk, sætter hun tingene på spidsen, når hun beder sine gæster om skrive en såkaldt bucket list, hvorefter de åbent og hjerteligt fortæller om, hvad der er røget på listen og hvorfor.

Fik du set, det du ville?

Bucket List er derfor en podcast om mange timers samtaler om levet liv. Om mål, der blev nået. Flueben, der blev sat. Streger, der blev tegnet i sandet, men hvisket ud af tidevandet. Drømme, der ændrede karakter i køen i Netto. Og vedblivende ønsker, der bare venter på at blive indfriet.

Samtalerne har Le med forskellige kendte danske personligheder, fra Vestager til Vejlø, og de er både muntre, seriøse og vedkommende. Og de fører i mange tilfælde også til intime øjeblikke, der formår at rumme tunge emner som liv og død, og selvfølgelig dem om karriere, familie og meget andet.

Lyt til Bucket List på Heartbeats.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × four =

No Comments Yet.