Podcast til haveelskere (og dig, der gerne vil blive det)

1 Min læsning

Podcast-serien “Mig og min have” giver inspirende input til have- og altanejere.

Foråret er over os, og det er for alvor blevet sæson for at gå i haven. Der skal gøres klar til såning og plantning, og jorden skal gødes til en sommer fuld af blomster og grøntsager af egen avl. Men for mange af os er det nemmere sagt end gjort. For hvad skal i jorden – og hvornår? Hvordan prioriterer man bedst opgaverne i haven, og hvor finder man inspiration til indretning af haven?

Det er nemlig ikke os alle sammen, der har de grønne fingre skruet lige godt på. Måske er det også helt nyt det der med at være haveejer, hvorfor begreber som stauder, højbede og lugning kan virke temmelig fremmedgørende.

Heldigvis er der hjælp at hente. I podcasten Mig og Min Have, som udgives af Bolius (Boligejernes Videnscenter), bliver du taget i hånden og indført i havens glæder. Der er afsnit om alt fra roser og køkkenhaver til urban gardening og professionel kirsebærproduktion.

I dette afsnit kan du fx høre, hvordan du her i foråret skal planlægge årets gang i haven.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + five =

1 Comment
  • Magnus
    maj 15, 2019

    Super god podcast, skal bestemt begynde at komme noget mere i haven.

    /Magnus
    Boligninja