Pres på parforholdet- er du serieutro?

2 Min læsning

Det paradoksale ved Netflix er, at det kan spille en ret stort rolle i både starten og slutningen af et parforhold. Der er Netflix & chill, når man gerne vil tæt på sin nye date. Og så er der Netflix & kill (ja det coinede jeg lige der!), når den fælles tid i parforholdet primært går ud på at indtræde i en dødsligende zombietilstand foran skærmen aften efter aften.

Med det sagt så be warned…. hvor meget du end elsker Netflix serier, så kan det blive dit parforholds endeligt. Ikke kun fordi det tyder på, at i nok ikke har så meget mere at tale om og ikke prioriterer at vende øjnene i retningen af hinanden. Men også fordi fælles-binging meget nemt kan føre til serieutroskab. Og I et forhold hvor man ikke ligefrem “Netflix & chiller” så meget mere, så er serieutroskab måske den værste af slagsen.

Serieutroskab er ikke desto mindre et meget udbredt fænomen. Hver fjerde er i følge en rapport fra Telmore serieutro i forhold til deres faste seriepartner. Og det er især de unge der falder i. De mest utro streamere finder man blandt de unge i alderen 18-35 år. Her har 43 procent – altså knap hver anden – set et afsnit uden sin faste seriepartner, mens 26 procent siger, at de godt kunne finde på det. Kun hver fjerde siger, at de aldrig ville gøre det. Til sammenligning er dét tal 57 procent for aldersgruppen 56+ år. De gamle er altså noget mere serietro.

Men hvis situationen uheldigvis er opstået, så siger du det vel bare til din partner? Nej- den typiske håndtering af serieutroskab er simpelthen at den utro partner sidder det allerede sete afsnit igennem med sin partner uden at fortrække en mine. Åbenbart hellere det end at risikere, at der falder brænde ned.

Men hvad gør du så, hvis du mistænker din partner for ikke at kunne holde remoten på sofabordet, når du er ude af huset? Du kan faktisk afsløre den mistænkte, fortæller Carsten Løvenkrands, der er Product Owner & Product Manager i Telmore.

”Hvis du og din seriepartner deler en konto på for eksempel Netflix, kan du faktisk finde en oversigt over, hvad der er blevet streamet fra profilen – og hvornår. Til gengæld kan den snu seriepartner også slette sine spor det samme sted, så dét skal man selvfølgelig være opmærksom på”.

Men helt ærligt. Når alt kommer til alt, så kan man jo lige overveje hvor meget Netflix egentlig bør fylde i et parforhold. Hold som det mindste i hvertfald streamingtjenester ude af soveværelse. Prøv at falde i søvn i hinandens arme i stedet for med hånden på fjernbetjeningen. Bare et lille tip herfra.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 4 =

1 Comment
  • Canva Mod Apk
    maj 10, 2022

    Are you looking for a free premium version of Canva? Let’s try the Canva Mod Apk as it provides you with powerful features. You can have the best decorations, highly-appreciated patterns, watermark removal, etc., without paying any fee.