Prøv makeup uden at røre dit ansigt

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Modiface Mirror er et digitalt spejl, der giver helt nye måder for at eksperimentere med sit udseende.

spejl 1 ny

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her….

Det gamle citat fra eventyret om Snehvide får nyt liv i forbindelse med denne nye digitale gadget, der sikkert bliver uundværlig på mange badeværelser.

spejl 3

Det nye Modiface Mirror er et digitalt spejl, som gør det muligt at afprøve 5.000 kosmetiske produkter på sit ansigt uden at lægge hud til.

I stedet foregår det hele digitalt ved, at det magiske spejl tager et billede af sin bruger og aktiverer sin software med ”augmented reality”.

makeup spejl 1

Via en smartphone eller tablet kan brugeren nu vælge fra de mange forskellige makeupprodukter inklusive cremer, rouge, øjenskygger osv.

Brugeren ser forandringerne virtuelt på spejlets skærm og kan selvfølgelig hurtigt ændre på udseendet, indtil de sidder lige i øjet. Bagefter må man dog selv lægge makeup’en på sit ansigt som vist på spejlet.

På nuværende tidspunkt er Modiface en fungerende prototype, og producenten tør ikke oplyse, hvornår det magiske spejl kommer til salg på markedet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + eight =

No Comments Yet.