Rejs uden at bekymre dig om mobilregningen!

3 Min læsning

Skal du ud og rejse i løbet af sommeren, kan det godt svare sig at skifte til et mobilabonnement med udlandstelefoni. Der er nemlig mange selskaber, der tilbyder attraktive tilbud med udlandstelefoni – i forskellige prisklasser, alt efter hvor rejsen fører dig hen!

Elektronista og Samlino.dk har undersøgt markedet for abonnementer med udlandstelefoni, så du nemmere kan finde det bedste abonnement til netop din ferie.

Udlandstelefoni - Elektronista (done)

Som det kan ses på tabellen er der mange abonnementer, man kan bruge på rejsen – alle i forskellige prisklasser og med forskelligt indhold af data og tale. Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle selskaber har samme mængde tale og data i udlandet som i Danmark.

Det med småt!

Selvom mange teleskaber får det til at lyde tiltalende med deres pakkeløsninger, er det stadig vigtigt at læse det med småt. Flere abonnementer tilbyder nemlig ikke data på samme vilkår, som i Danmark – også selvom udlandstelefoni er inkluderet. Læs mere nedenfor, hvor indholdet hos hvert selskab gennemgås:

3

Samme tale/SMS/MMS, som i dit abonnement til alle danske og lokale numre, hvis du er i et af de 40 3LikeHome lande. Med hensyn til data har du en maksimumgrænse på 10 GB data om måneden, lige meget hvor meget data du har i Danmark.

Telia

Du kan frit benytte dit Telia-abonnement i udlandet på samme vilkår, som i Danmark. Dog gælder datagrænsen på 10 GB også for abonnementer hos Telia.

Callme

JustLikeHome Norden tilbyder samme tale/SMS/MMS/data som i dit abonnement til alle danske og lokale numre, hvis du er i et af de 6 JustLikeHome lande. Callme’s løsning JustLikeHome Europa inkluderer 12 timers tale til alle danske mobil- og fastnetnumre og fri sms/mms. Dog kan maks. bruge 2 GB data om måneden i Europa.

Fullrate

Afhængigt af hvilket abonnement du vælger hos Fullrate, har du 4 Timers tale, fri SMS og enten 100 MB data eller 1 GB data, hvis du er i et af de 33 Rejs EU lande.

Telmore

Samme tale/SMS/MMS som i dit abonnement til alle danske og lokale numre. Herudover kan du bruge op til 1GB data månedligt, hvis du er i et af de 35 lande.

Telenor

Samme tale/SMS/MMS som i dit abonnement til alle danske og lokale numre. Dog kan du maksimalt bruge op til 10 GB data, hvis du er i et af de 36 JustLikeHome lande.

YouSee

YouSee’s mindste abonnement, med udlandstelefoni, inkluderer 1 GB data og fri tale, sms og mms i 36 lande i EU. YouSee’s store abonnement, med udlandstelefoni, inkluderer 2 GB data og fri tale, sms og mms i 36 lande i EU.

Roaming-frit Europa i 2017!
EU har vedtaget en ny aftale, der stræber efter at fjerne roaming-afgifter permanent i hele EU fra juni 2017.  EU parlamentsmedlem, Jens Rohde, udtaler i en pressemeddelelse:

Trods stor skepsis og modstand blandt medlemslandenes regeringer er det endelig lykkedes at presse et forbud igennem. Vi har truffet en historisk beslutning, som bliver god for både borgere og virksomheder i Europa, for hvem udgifterne for mobilitet og kommunikation i EU vil falde drastisk.”

Derfor kan de rejseglade danskere se frem til at rejse uden for meget bøvl med mobilen allerede næste år! Indtil da kan det dog stadig svare sig at have et abonnement, der inkluderer udlandstelefoni med på rejsen. Sammenlign abonnementer og find det bedste til netop din rejse her!

I samarbejde med Samlino.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × one =

1 Comment
  • Morten
    juli 15, 2016

    Ja det er også lige gået op for mig at fx. 3 har inkluderet tale i hele EU OG USA, så jeg skifter – jeg skal nemlig en måned til USA i efteråret så det bliver da ikke lettere :)