Ring Fit Adventure er den sjoveste måde du kommer i form på inden julemiddagen

2 Min læsning

Gaming er ikke bare stillesiddende underholdning. Med Ring Fit Adventure kommer du til at svede i stride strømme foran dit fjernsyn.

Find yogamåtten frem, svedbåndet og gør klar til at råbe af dit fjernsyn. Ikke fordi du skal igang med et svært spil men fordi Ring Fit Adventure er en ganske fornuftig måde at dyrke motion på.

Nintendo Switch spillet gør primært brug af en medfølgende pilates ring til at udfordre dine muskler. Det hele er pakket ind i et evnetyr, hvor du skal redde verden fra en ond bodybuilder drage, der vil ødelægge hele verden.

Det hele er selvfølgelig en undskyldning for, at at få dig til at dyrke motion. Og du kan intet gøre i spillet uden at det er motion. Hvis du vil bevæge din figur fremad ja så må du løbe på stedet. Hvis du møder fjender på din ven, så kan du kun besejre dem ved at dyrke motion.

Det er når du kæmper mod et monster at du for alvor begynder at svede. Ved hver kamp giver spillet dig et bredt udvalg af angreb du kan bruge mod monstret. Hvert angreb er i virkeligheden et sæt øvelser, squats, mavebøjninger, yoga eller pilates øvelser. Jo bedre du er til at lave øvelserne, desto mere skade laver du på dine fjender.

Fidusen med det er selvfølgelig, at få dig til at dyrke motion mens du spiller et spil. Blandingen mellem motion og spil er fantastisk udført og selvom du drypper af sved føles det sjovt hele vejen igennem. Igennem “Adventure” delen er Ring Fit Adventure også meget smart med at diktere hvilke øvelser du skal lave, så du ender med at have dage der primært fokuserer på dine ben, overarme osv.

Hvis du vil, kan du også bare vælge de enkelte øvelser du selv vil lave og sammensætte dit eget træningsprogram. Der er endda en “Silent Mode” version af alle øvelserne, hvis du bor i en lejlighed og ikke vil blive uvenner med underboen, når du tramper på gulvet.

Ring Fit Adventure kommer ikke til at erstatte turen ind i motionscentret for de mest hardcore. Men for alle der bare gerne vil dyrke en eller anden form for motion, så er Ring Fit Adventure en rigtig god måde at få sveden til at hagle ned af kroppen.

Ring Fit Adventure fås til Nintendo Switch og er set til 549,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.