RO TIL ARBEJDET MED LYDREDUCERENDE HØRETELEFONER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Første gang jeg tog de her høretelefoner i ørerne troede jeg seriøst at min datter sad og mimede til mig. Lyden omkring mig var blevet reduceret i sådan en grad at jeg virkelig følte mig inde i min egen lille osteklokke.

Bose-noice-cancelling-QC20i

Der er gode høretelefoner, og så er der dem der lukker verden ude og giver fokus til indre aktivitet hvad enten det er lytning til virkelig god musik eller bare arbejdsro. Bose QC 20i Accoustic Noise cancelling headphones tilhører den kategori som fjerner verden og skaber en lille lukket boble hvor man bare kan være for sig selv.

Jeg bruger høretelefoner af den ene eller anden slags hver eneste dag. For mig er det vigtigt at in-ear høretelefoner sidder godt fast og så skal de sidde behageligt. Og fordi jeg arbejder i et åbent kontorlandskab har jeg dem lige så ofte på for at lukke lyde ude som for at lytte til musik eller podcasts .

008_bose_qc20i_rgb_environmental_72dpi_A5

Bose QC 20i er en in-ear version af lydreducerende over-ear hovedtelefoner. På en lille knap slår man lydeffekten (eller mangel på lyd-effekten) til. Og puf- så forsvinder verden. Det er faktisk en ret underlig oplevelse. Især når man tager dem ud efter at have sidde med dem i ørerne noget tid. Pludselig vælter verden tilbage med lyde og indtryk.

For mig fungerer den her slags høretelefoner godt fordi jeg simpelthen bruger dem til at koncentere mig. Man kan godt bruge dem i “aware mode”, og på den måde lukke verden lidt mere ind så det f.eks. er mere sikkert at bruge dem i trafikken.

Prisen på det her vidunder er da også til at tage at føle på. De koster nemlig 2399 kr. Men jeg vil vove at påstå det er en god investering.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + fifteen =

2 Comments