Rumfan? Zuckerberg astronaut-interview er et must see

1 Min læsning

So you just fly around and fly around the space station? Is astronaut ice creme a real thing?

Bortset fra en lille forsinkelse mellem spørgsmål og svar var forbindelse mellem Facebooks Mark Zuckerberg og 3 astronauter på den internationale rumstation fuldstændig klar. Facebook live-funktionen giver mulighed for at broadcaste livevideo. Lidt som Periscope og alle som har en Facebook profil kan gøre det. (Se guiden her)

Elektronista-astronaut
Man har vel lidt astronaut i sig….

For enhver som er nysgerrig på rummet og livet som astronaut er Zuckerbergs uformelle snak med nogle utrolig sympatiske astronauter et must see. De taler blandt andet noget, jeg altid personligt har været meget fascineret af. Astronaut ice creme! Og der ryger en myte!

Det fede er, at livesamtalen også betød, at Facebook brugere kunne stille spørgsmål direkte til astronauterne. Ret fantastisk brugerinddragelse, videnskab og social i ét. Det kan vi god li´! Se videoen herunder. Jeg kan også anbefale, man følger @stationcdrkelly @nasa og @iss (International Space Station) på Instagram.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + 7 =

No Comments Yet.