Sådan får du dine yndlingsserier til at vare længere

1 Min læsning

Hvis du ikke kan få nok af tv-serien Sons of Anarchy, så er der gode nyheder: Nu kan du selv dykke ind i universet og komme med i bikerklubben.

soa 1
Det er ikke til at holde ud, når ens yndlingsserie slutter – man vil jo gerne blive i universet. Hvis du er en af dem, der har det sådan med tv-serien Sons of Anarchy, hvis sidste og afsluttende afsnit blev sendt i december, så er der gode nyheder: På din telefon eller tablet kan du opleve SoA-universet indefra i din rolle som prospect, der prøver at tilkæmpe dig vej ind i motorcykelklubben.

soa 2
Spillet Sons of Anarchy: The Prospect er lavet af Orpheus Interactive og netop udgivet. Det kan spilles på både iPhone og iPad og koster 16 kr. Man skal være 17 år gammel eller ældre for at spille det, da der er “hyppige hentydninger til alkohol, tobak eller narkotika”, “realistisk vold” og “sporadisk seksuelt indhold”.

Du kan se den første trailer for spillet her.

Så er der noget at foretage sig, indtil det viser sig , om rygterne om en SoA-prequel, der skal foregå i 60erne, passer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + six =

No Comments Yet.