Sæt musik til dine billeder

1 Min læsning

Det er ligesom Instagram, men nu med soundtrack: Med den nye app Tunepics kan du sætte musik til dine billeder.

tunepics1
Der opstår hele tiden nye tjenester, hvor man kan dele sine digitale billeder på nye måder. Og den helt nye app Tunepics har fundet på noget nyt men ganske oplagt:

App’en fungerer fuldstændigt som Instagram, men her kan du tilføje musiknumre fra iTunes til dine billeder og dermed give dem lidt ekstra stemning.

Blandt brugerne af Tunepics er eksempelvis den britiske stjernekok Jamie Oliver, der har oomphet sit billede af en jordbærtærte med “I Can’t Wait” af Nu Shooz, et billede af nogle rodfrugter med “Monster Mash” af Bobby “Boris” Pickett og et selvportræt fra en rundrejse i USA med “Magic” af Coldplay.

Ligesom med Instagram kan man også lægge forskellige farvefiltre hen over billederne, og her tilføjer Tunepic et par nye, skæve muligheder såsom ekstra sol, regndråber, snefnug og en regnbue.

Tunepic fås til iPhone og er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 2 =

1 Comment
 • Annette Tristan
  oktober 22, 2022

  Hej Elektronista.
  Hjælp mig, med at blive fri for den musik som knyttes til mine fotos og sætte dem i orden med tåbelige
  overskrifter, som f.eks: ‘dejlige dage i Århus’ som over hovedet ikke relaterer til de fotos som en eller anden har valgt. Jeg vil blive super glad hvis jeg kan vælge de apps fra.
  mvh