UGENS ELEKTRONISTA ER CAMILLA KJEMS

af

A

f Christiane Vejlø

Camilla Kjems er den knivskarpe redaktør på mode- og livsstilsugebladet FEMINA. I øjeblikket er Camilla på barsel med barn nummer 3, men det gør bare app’s og gadgets endnu mere relevante i Camillas liv. Se hendes tips til gode shoppesteder på nettet og læs hvilken bil hun lige nu drømmer om.

Hvad er din yndlingsgadget lige nu? Jeg er lige dele afhængig af min iPhone 4 og min lille MacBook Pro. Især min iPhone følger mig overalt, da jeg er afhængig af til hver en tid at kunne svare mails og tjekke nyheder. Jeg opdaterer også tit min blog via telefonen (med en wordpress app red.)  – og så kan mine børn samtidig spille på den, når tiden skal slås ihjel – i toget, køen, på skadestuen.

Hvad ønsker du dig? Uh, jeg ville gerne have min egen bil. Som i HELT EGEN. Med plads til ekstrasko, makeup, bleer og klapvogne – uden min mand kan blande sig. (Han skal dog sørge for at få den til eftersyn osv!!!) Drømmemodellen er en Subaru Forrester. Den har personlighed og kant, er kåret som en topsikker kvalitetsbil, har det nyeste lir og masser af plads til børn og hunde.

Har du en idé til noget nogen bør opfinde? En dims der kunne vugge barnevognen indtil babyen sover! Det ville godt nok give mig meget ledig tid …

Hvilket website vil du gerne anbefale til andre og hvorfor? Jeg er en håbløs online-shopper, da jeg aldrig har tid til fysisk at gå ud og shoppe. Er vild med Asos og minimums.dk, når det gælder ting til mine børn. På femina.dk er jeg storforbruger af madopskrifterne og video-strikkeguiderne. Her kan jeg altid finde dagens lækre (og hurtige!) ret og genopfriske hvordan man tager en maske ud – drejet op!

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? Viber, hvor man kan ringe og sms’e helt gratis. Et fantastisk eksempel på en app, der virkelig gør en forskel. Også økonomisk. Herudover bruger jeg Soundhound der hurtigt kan identificere et musiknummer, jeg ikke lige kender. WordPress’ mobilblog-app. Og så er jeg blevet ret glad for Telenors musiktjeneste WIMP, der giver mig adgang til al ny musik (stort set) – hvor jeg vil og når jeg vil.

Du kan følge Camilla på hendes personlige blog camillakjems.com.

2 Svar
 • Henrik Blunck
  april 19, 2011

  Tillykke med kåringen til ugens elektronista. :-)

  Der er ingen tvivl om, at den slags biler kunne danne præcedens, og i takt med at vi alle må erkende, at overkommandoen har stor indflydelse på valget af bil, var der stensikkert en niche for Subaru at hente dér – hvis ikke andre bilmærker også godt kunne tænke den tanke.

  Send et link til din blog til Thomas Possling på tpossling@subaru.se Det kunne jo være han kunne se ideen og muligheden. :-)

 • Sandie
  april 26, 2011

  Faldt lige tilfældigt over siden her og dermed også denne artikel.
  Kære Camilla det du søger til barnevognen findes, og jeg synes da lige jeg smide et par links til dig…så kan du jo overveje om det er noget du gerne vil ud og købe :-) Jeg ville selv ønske selv ønske jeg havde haft sådan en smart ting da min datter, som nu er 3 år+5 mdr., var lille men ja det var de links til dig jeg kom fra :-D

  http://www.babyplaid.info/dreammover-auto-vugge
  http://www.babysitter.nu/

  Tillykke med den lille og håber du får en fortsat skøn barsel.
  Knus Sandie

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *