Ny unboxing-oplevelse- Samsung går over til bæredygtig indpakning

af

Næste gang du kaster dig over unboxing af et nye Samsung produkt, så er der en chance for, at produktet er klædt i bæredygtigt bionedbrydeligt pap og plastik. 

D

en koreanske elektronikgigant har taget en fornuftig beslutning. Samsung ønsker ikke længere at bidrage til havenes store ophobning af plastik. Telefoner i sig selv kan være ret store miljøsyndere, men Samsung tager nu godt fat i emballagen. 

Allerede senere på året vil telefoner, tablets og wearables fra Samsung få ny “grøn” indpakning. Og det gælder også det plastikleje vi ofte er vant til at finde produkterne i. I fremtiden bliver det istedet lavet af bionedbrydeligt mos. 

Samsung-TV, -køleskabe og -vaskemaskiner vil heller ikke længere komme indpakket i normalt i plastik, men i genbrugsplast, som vil være nedbrydeligt. Den slags plastik kan f.eks. være lavet af majsstivelse. 

Yderligere kommer Samsung til at fjerne den “glossy” overflade på deres opladere og droppe den plastikfilm der normalt er på laderen. 

Inden 2030 prøver at Samsung at nå målet 500 tons genbrugsplastik og indsamling af 7.5 mio. tons bortkastede, gamle produkter. 

Læs mere om Samsungs genbrugsplaner her. 

 

No tags 1 Kommentar
1 Svar

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *