REJSEBLOG I BAGLOMMEN

af

Hører du til det rejsende folk, har du måske prøvet kræfter med rejseblogging, hvor du kan fortælle venner og familie om dine oplevelser, gennem tekst og billeder fra en blog. Den nye rejseblog-app fra Jysk rejsebureau, tager rejseblogging et skridt videre

rejse-app

Med rejsebloggen kan du dele dine oplevelser og uploade billeder fra din rejse, som med en almindelig blog. Men du kan også dele dine egen rejsetips og -erfaringer med andre rejsende i området, og derved også selv få gode tips til hvor den perfekte teltplads er, det bedste hotel, den bedste klatreoplevelse eller de lækreste antikmarked er.

Som rejsende har man ikke altid mulighed for at være online, og det kan være en udfordring at updatere sin blog, eller sende mails. Med rejseblog app’en kan du indtaste dine noter, der bliver gemt offline indtil næste gang du er i nærheden af internettet, hvor du så kan uploade. På den måde kan du gemme dine oplevelser kronologisk, og skal ikke sidde og rode rundt med ”hvilken dag var det nu vi var i den landsby, eller tog dette billede ved poolen” for det hele ligger klar til dig.

rejse-blog

Rejser du ofte, behøver du ikke starte en ny blog, for hver ny rejse. App’en giver dig mulighed for at have en ny profil til hver rejse, men med det samme login, så du har alle dine rejser samlet ét sted.

App’en giver dig også mulighed for at gemme en handy rejseliste, med for eksempel vigtige kontaktoplysninger, pasfotos og meget andet. -Og så behøver du ikke være på en computer, men kan ordne det hele fra din smartphone, eller tablet, hvilket er noget lettere end at skulle finde en computer, eller sløbe den bærbare med rundt. Du kan læse mere om rejsebloggen på Jysk Rejsebureau’s hjemmeside.

App’en er gratis og fås både til Android og iPhone

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *