Video- DI Topmøde om det vi har lært af krisen

af

Hvordan kommer Danmark gennem krisen? Hvad sker der med den grønne omstilling? Og hvilken rolle spiller digitaliseringen undervejs. Se alle talerne fra Dansk Industris topmøde 2020, hvor også Elektronista var med.

Dansk Industri har ligesom mange andre dele af Danmark vist sig omstillingsparat og vedholden, da Covid-19 ellers var igang med at lægge landet ned. Ugens DI topmøde 2020 bød på taler, debatter og prisuddeling med blandt andet Statsministeren, HKH Kronprinssese Mary og tidligere beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Elektronistas Christiane Vejlø deltog sammen med Lars Sandahl Sørensen og adfærdsforsker Eva Steensig i topmødets første snak om omstillingsparathed, nye vaner og ansvarlig teknologi i en pandemitid. Se hele topmødet eller indslagene hver for sig lige her.

1 Svar
  • Kim
    oktober 26, 2020

    Jeg er bange for at se om vi overhovedet har lært noget… Nu lukker de landet ned igen og det får endnu engang store og hårde følger for erhvervslivet. Men vi kan nok først evaluerer ordentligt på det når vi kommer helt ud på den anden side snart (forhåbenligt.)…

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *