SAML DINE SOCIALE MEDIER MED TWEETDECK

1 Min læsning

Af Julie Horup

Er du ved at blive vanvittig af at skulle tjekke Twitter, Facebook og andre sociale medier på alt for mange forskellige platforme? Så bør du måske kigge en ekstra gang på TweetDeck, der samler alle tænkelige opdateringer direkte på skærmen med et enkelt klik.

TweetDeck indsamler nemlig alle former for opdateringer fra ens sociale medier i en overskuelig strøm direkte på mobilen, computeren eller tablet’en. Opdateringerne samles i enten en eller flere kolonner, hvor man selv bestemmer, hvad man vil have styr på. Holder man for eksempel øje med et bestemt hashtag fra Twitter, kan det få sin egen kolonne, og sådan fungerer det for alle ens konti, der ovenikøbet tildeles forskellige farver, så det altid er nemt at se, hvor opdateringerne stammer fra.

TweetDeck understøtter – udover Facebook og Twitter – tjenester som LinkedIn, Foursquare, MySpace og Google Buzz, så der er en god chance for, at du slet ikke behøver andre apps for at holde styr på netværket, når først app’en er installeret. Samtidig sparer TweetDeck ikke på features, og det er således nemt at uploade billeder direkte fra mobilen, kommentere statusser eller tjekke profiler ud.

Det bedste af det hele er dog, at TweetDeck er helt og aldeles gratis til samtlige platforme.

Har du allerede fingre i TweetDeck, eller foretrækker du en helt anden app, når der skal holdes styr på alle opdateringerne?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − 8 =

1 Comment