SE NETFLIX GRATIS EN MÅNED

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Så kom den endelig. Den populære amerikanske filmtjeneste som kan komme til at ændre hele den måde du ser film og tvserier på. Netflix er i Danmark og du kan prøve hele filmuniverset gratis i en måned. Hvis du kan lide hvad du ser (bogstaveligt talt) kan du fortsætte for 79 kr om måneden. Spotify brugere som Netflix jo nok har luret er lige i målgruppen kan endda få lov at bruge Netflix året ud gratis.

Det er muligt at se Netflix på diverse skærme som har internetadgang. Så har du en tablet, smartphone, computer, spillekonsol eller et Smarttv kan Netflix meget vel blive din nye bedste ven.

I min familie har vi brugt den amerikanske version af Netflix i over et år og alle elsker den fleksible måde at se godt indhold på. Der er altid en god tegnefilm til min datter på 4 og hun er ligeglad med at det måske ikke lige er den nyeste. Min mand  og jeg ser en masser tvserier og film og selv om de allernyeste sæsoner skal findes andre steder, så er der stadig meget at vælge imellem.

Netflix skal man vælge for at få en masse muligheder, ikke hvis man absolut vil have det nyeste indhold først. Det er bagkataloget og platformene de er stærke på.

Det virker faktisk som om at Netflix har en relativ godt bunke dansk indhold.  Andet indhold er undertekstet eller oversat hvis det gælder indhold til børn. Samtidig får den danske Netflix en langt mere social profil end den amerikanske. Det bliver muligt at logge ind med Facebook og se hvad vennerne ser på deres Netflix konto. Jeg har netop savnet social media muligheder på den amerikanske version og grunden til at de ikke har eksisteret er faktisk at det ikke er tilladt i USA. Jeg vil gerne anbefale en god film jeg ser, men jeg har ingen interesse i at Netflix deler alt det indhold jeg ser på Facebook. Så jeg håber man kan få muligheden for at vælge det til i enkelttilfælde.

Lige nu er Netflix bestemt mit bedste bud på en filmabonnementstjeneste som endelig kan få gennembrud hos helt almindelige familier. Grunden er at Netflix som ingen før har formået at være fleksibel ved at 1. gøre tjenesten brugervenlig, 2. tilbyde utrolig store mængder af indhold 3. få indholdet ud på et stort udvalg af enheder og ramme en fornuftig pris. Selvom prisen på 79 kroner i Danmark er højere end i USA synes jeg stadig den er fair og samarbejdet med Spotify kan betyde nogle rigtig fornuftige indholdspakker fra den side.

Indtil videre ser det ud til at vi får adgang til serier som Breaking Bad, Dexter og Walking Dead og danske titler som Klovn, Flammen & Citronen og Pusher 1-3 samt tv-serier som Lærkevej, Livvagterne og Ørnen. Børnene kan se Rasmus Klump, Svampebob Firkant og Phineas og Ferb.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 7 =

3 Comments
 • Bitten
  oktober 16, 2012

  Jeg gætter ikke på, at man kan få den gratis adgang, hvis man har Spotify gennem fx sit Telia-abonnement? Burde man have fået en mail omkring det?

  • Tobias
   oktober 16, 2012

   Prøv evt at se om det kan lade sig gøre fra http://www.netflix.dk/spotifyemail

   • Bitten
    oktober 19, 2012

    Jeg fandt ud af det – og er nu oprettet :)
    Blev blot i tvivl, fordi alle andre med Spotify sagde, at de havde fået en mail med link. Det havde jeg ikke, så måtte selv på jagt.