SEX AND THE CITY TECH MOMENTS

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg sidder i øjeblikket og genser gamle Sex and the City afsnit. De kan bestemt tåle gensyn. Det er faktisk svært at forstå hvordan filmene kunne blive så dårlige, når serien er så helt fantastisk god. Fagskadet som jeg er, kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til den teknologi Carrie Bradshaw omgiver sig med. Hun tilhører den kategori af brugere, som jeg kalder de elektro-neutrale. Altså dem som ikke går særlig meget op i teknologi, men som dog bruger det, når det ikke er til at komme uden om. Der er to slags elektro-neutrale. Dem som er lidt nysgerrige uden dog at være helt over i Elektronista kategorien, og så dem som er mere forsigtige og måske endda lidt teknologiforskrækkede. Min mor troede f.eks. engang at hun havde slettet internettet og turde derfor ikke trykke på flere knapper på computeren. Godt nok kan hun meget- men alligevel? I mellemtiden er min mor gået fra at være forskrækket til mere nysgerrig. Som med så meget andet gælder det jo bare om at prøve og kaste sig ud i det. Hvis der kommer en opfølger til serien eller filmene håber jeg godt nok Carrie har fået et digitalt make over!

Jeg har fundet et par tech highlights fra Sex and the City serien. Og husk hvis du kender en forsigtig elektro-neutral. Så skyd masser af tech selvtillid i ham eller hende. Det kan aldrig være dem der er problemet, kun teknikken.

Carrie tror Aidan kan se hende når han er online
Carrie skriver på sin Mac. Bemærk æblet dengang vendte på hovedet
Carrie foretrækker telefonbokse. Hun får først en mobil i sidste afsnit.
Carrie og Aidan får kundeservice efter "Sad Mac" virusangreb

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 1 =

No Comments Yet.