Shop: Elektronista Clutch i klassisk Caramel

1 Min læsning

Find i Elektronista Shoppen

Elektronista Clutch’en har allerede begejstret kvinder (og mænd!) verden over. Fra København til London, New York og Berlin. Samstemmigt er tilbagemeldingerne at tasken skaber -ikke før set- orden og i kombination med det lækre design simpelthen er helt unikt. Den lækre Caramel farve er går flot med dig ind i foråret. 

 

En helt vidunderlig farve, vi selv er ret vilde med lige nu er Caramel. Den klassiske cognac/karamel farve passer simpelthen til alt og fungerer perfekt, som den taske du altid har med.

 

12 lommer sørger for du har styr på alt fra iPad til læbepomade, solbriller, pas, høretelefoner og ladekabler. Indbygget powerbank sikrer at du aldrig løber før for batteri og størrelsen er rummelig men stadig ultraelegant. Du finder Elektronista Clutch i farven Caramel på ElektronistaShop.dk til DKK 2395.

Elektronista Clutch findes i både læder og nylon og i farverne Paper White, Nude, Caramel, Black, Chili Red, Papaya og Grey  fra DKK 1299. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 9 =

No Comments Yet.