Skal børnene have nyt legetøj? Lad dem printe det selv

2 Min læsning

Toybox er den første 3D-printer til børn. Den er billig, let at betjene – og så er materialerne lavet af majs.

3D-printere har hidtil været mest til ingeniører, arkitekter og professionelle designere. Printerne har været for dyre for de fleste, og der har manglet gode apps, der kan bruges af hele familien.

Den situation kan sagtens ændre sig med den nye Toybox, der er verdens første 3D-printer til børn, og som kan bruges til at lave legetøj og smykker på. Den er lille, nem at betjene og meget overkommelig i pris.

Der medfølger et katalog med 500 stykker legetøj, man kan producere på få minutter. Lige fra LEGO-lignende klodser, over figurer til små instrumenter og smykker. Resultaterne er meget detaljerede og kræver egentlig ingen efter-behandling. Hvis man er perfektionist, kan man lære sine børn at give det printede legetøj en perfekt finish med lidt sandpapir.

Selvfølgelig kan man også udfordre børnene eller sig selv til at designe egne legetøj eller smykker. Den medfølgende app opfordrer ligefrem til at være kreativ på sin smartphone, tablet eller laptop. Eventuelt kan man lade en indskannet tegning være forlæg.

Toybox har samtidig lovet, at man vil indrette en hjemmeside med masser af tips og tricks – og et forum, hvor brugere kan lægge legetøj til hinanden. Betjeningen foregår i alle tilfælde via en selvforklarende og enkel app eller via printerens LCD-display. Selvfølgelig indeholder Toybox både trådløst Bluetooth og wi-fi.

Toybox er designet, så printeren kræver minimal vedligeholdelse. Den bruger ugiftige og biologisk nedbrydelige materialer  – faktisk lavet af majsrester – og en helt ufarlig betjening. 3D-printeren kan i øjeblikket forudbestilles til favørpris via iværksætterportalen Indiegogo. Prisen er lige nu 319 USD – ca. 2.100  kroner – hvis 3D-printeren skal nå frem inden jul.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × five =

3 Comments
 • Jacob
  august 7, 2018

  Super fed artikel – vi arbejder selv med 3D animationer, og man kan mærke udviklingen. Der er virkelig en fremtid her!

 • Erik Hansen
  oktober 16, 2018

  Super tankevækkende artikel! Med et meget interessant koncept. Hvilket jeg helt sikkert kunne se børn og selv voksende kunne lære og udvikle sig af. Man kan virkelig se hvordan tiden skrider frem, når man læser en artikel som denne!

 • Iben
  september 7, 2019

  Ved dette er en ældre artikel. Men den dukkede op da jeg søgte på 3D printer til min datter på 7 år. Jeg har dog ikke kunne finde et sted hvor man kan få den fragtet til Danmark. Måske der er nogen der har købt den og har en forbindelse?

  Vh Iben