Gratis billet! Skal du med? Oplev Elektronista live!

2 Min læsning

I forbindelse med podcast-festivalen bliver det nu muligt at opleve Elektronista med gæster live på den store scene i skuespilhuset i København! I den særlige podcast festival udgave af det digitale kulturprogram har Christiane Vejlø inviteret både garvede og nyere podcastere til en underholdende og inspirerende snak om fænomenets historie og fremtidige potentiale. Gæsterne afslører deres egne yndlingspodcast og giver tips til aspirerende podcasts-fans, som gerne selv vil igang. Mød blandt andet Søren Raasted og Christian Fuhlendorff.

 

Gæster i Elektronista Live!

Komiker Christian Fuhlendorff har formået at plukke de bedste podcasts helt fra starten og er nu selv vært på podcasten Hva så!?

Musikproducer Søren Raasted er også fan af at tage hørebøfferne på og lytte, og så har han selv kastet sig ud i den skæve, lettere erotiske podcast Den grå side.

Karin Høgh er en af de danskere, som har været mest involveret i podcast-bevægelsen og rådgiver gennem podconsult.dk i håndværket og de bedste tekniske hjælpemidler.

Jacob Kreutzfeldt forsker i radiohistorie og redaktør på bogen Radioverdener. Jakob har stor indsigt i radio og podcasting og er også medlem af Center for Podcasting.

Christiane Vejlø er vært på programmet. Hun startede med lydmediet på studenterradioen i Aarhus i studietiden. Senere nåede hun at producere to Elektronista-podcast-programmer selv før Radio24syv foreslog, at podcasten skulle være med helt fra starten på den nye danske radiokanal. Her har hun nu lavet 277 Elektronista-programmer.

Gratis billetter får du i døren til eventen i skuespilhuset mandag den 20/11 kl. 15.45. Optagelsen starter præcist.

 

Læs mere og se hele programmet her Podcastfestivalen.dk 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + 18 =

No Comments Yet.