SKAL GWYNETH PÅ AFVÆNNING?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Ikke så trashet som heroin, ikke så ildelugtende som alkohol og noget mere cool end crystel meth. Gwynether faldet i bøtten. Hun er en succesful skuespiller og driver det ultra populære livsstilssite og nyhedsbrev Goop. Men det ser ud til at perfekte Gwyneth alligevel er ramt af den typiske Hollywood syge. Hun kæmper nemlig med afhængighed.

Gwyneth Paltrow er smuk, berømt og rig. Hun kunne nok købe sin egen stand up komiker, rejse til månen i en rumraket eller lege Disneyland. Men alligevel indrømmer Gwyneth, at fritiden tilbringes med en beskeden app til 18 kr. Stjernen spiller Plants versus Zombies på både iPhone og iPad. Gwyneth deler Zombie interessen med sine børn Apple på 6 og Moses på 4.

Elektronista har testet Plants versus Zombies. Er du også hooked?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + four =

1 Comment
  • Julie
    marts 3, 2011

    JA! jeg er meget glad for det spil og deler den glæde med min ældste datter som er 7 år. Det er et rigtig sjovt spil og udfordrende også. Desværre synes jeg ikke udfordringerne holder når man har gennemført adventure delen. Så kan man stadig spille små spil, men man er ikke så hooked og det begynder at blive lidt ensformigt. Men de der første par dage/uger var formidable!