SKRIVEBORDET LYDER GODT

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Skriveborde er normalt ikke det møbel, man normalt tænker på først, når talen falder på god lyd. Men her er lyden bygget ind.

skrivebord 1

OK, skrivebordet kan være fremstillet i samme træsort, som dagligstuens stereo højttalere – eller man kan have et par små pc-højttalere stående på skrivebordet, men ægte HiFi…

Den myte har amerikanske Symbol Audio forsøgt at gøre op med. Firmaet er måske verdens første skrivebord med integreret HiFi forstærker og højttalere, der kan få lyden fra pc’er, tablets, smartphones eller iPods til at nå nye dimensioner.

skrivebord 2

Godt gemt skrivebordets indre sidder en moderne stereoforstærker på 2 x 8 watt, som fodrer højttalere i hvert hjørne. Højttalerne med 4” fuldtone enheder af titanium kan gemmes bag små skydedøre, så skrivebordet ser uskyldigt og diskret ud.

På undersiden af bordet har Symbol Audio placeret en solid subwoofer, der stråler sine bastoner ned mod brugerens fødder. Subwooferen har en 5.25” højttaler og en egen forstærker på 15 watt.

skrivebord 1 1

Skrivebordet kan naturligvis fungere som dok og oplader for smartphones. Ledningerne flyder ikke rundt som på normale skriveborde, men gemmes så vidt muligt muligt bag paneler og skydedøre.

Symbol Audio sælger Audio Desk i enten nøddetræ, eg, kirsebær eller lyst ahorn. Prisen ligger på 3.950 dollars eller knap 21.700 kroner…

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + twelve =

No Comments Yet.