Skru op for julestemningen og ned for stressen

2 Min læsning

Mangler du lige at komme i julestemning? Og skal du samtidig liiiige have en pause fra det hele? Her er en app, der prøver at give begge dele.

Relax Melodies screenAfslapnings-appen Relax Melodies Seasons Premium (jep, det er et lidt klodset navn) er fyldt med lyde, der kan hjælpe dig med at komme i hyggestemning – fra knitrende ild til lyden af et tog. Der er også en hel jule-sektion med klassiske julemelodier på nuttede klokkespil – fra “Glade Jul” til “Jingle Bells”.

Alle lydene kan kombineres, så du for eksempel har den engelske juleklassiker “Deck the Halls” kørende samtidig med lyden af trafik, der kører gennem sne. Og hvis dét ikke er nok, kan du også lige smække lyden af vinduesviskere oveni.

Hvis du hellere vil helt væk fra juleriet, kan du også vælge mere sommerlige lyde af bølger og palmesus, eller hvad der nu skal til.

Det er meningen, at app’en skal kunne bruges til afslapning, meditation og søvn – men det er nok ikke alle, der vil finde samtlige lyde i det store udvalg velegnede til dét. Men der må man jo prøve sig frem. Og når man lige har fundet det helt gode mix, kan man også gemme det i app’en, så det er klar til næste session.

Relax Melodies Seasons Premium har 12 millioner brugere og kan downloades for omkring 18 kr. til iPhone. Der er også en gratis version, hvor man lige kan smage på mulighederne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.