SKYD DIN EGEN TEGNEFILM MED PAPER CAMERA

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Paper Camera er en anderledes filter-app, der giver dine billeder tegneserie-look. 

Anne Mette i "Old Printer" stil

Markedet svømmer i kamera-apps med lækre retrofiltre, men her kommer altså lige én til. Denne her skiller sig til gengæld også rigtig meget ud, da den måske ikke ligefrem får billederne til at se mere lækre ud, men derimod får dem til ikke at ligne fotografier.

Paper Camera får nemlig billederne til at se ud som om nogen har været i gang med en blyant, pensel eller sågar en gammel printer. Den prøver i hvert fald på det. Det er ikke alle filtrene der er lige fede, men nogen af dem fungerer ret godt. App’en har 12 forskellige filtre og du kan se eksempler på nogle af dem her i artiklen.

Skrivebord med "Pastel Perfect" filter
Er det en blyantstegning? NEJ! Det er billede med et "Sketch Up" filter!

Interfacet på selve app’en er lavet så det ser ud som om det er tegnet med tusch og en smart feature er, at man i real-time kan se, hvordan ens billede ender med at se ud. Derudover er det også muligt at filme med disse filtre, så du kan smække dine egne snyde-tegnefilm sammen. Derudover kan man indstille i de forskellige filtre og det er nemt at dele billederne på f.eks. Facebook eller Twitter direkte fra app’en.

Paper Camera koster 6. kr i App Store til iPhone og iPad og 9.99 kr til Android

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.