Skylab- Sådan bliver du den næste Steve Jobs Podcast #132

1 Min læsning

Danmarks skal leve af viden og gode idéer, men hvordan skaber man så Danmarks så vigtige fremtidige iværksættere? Det har DTU Skylab et bud på. Her får studerende nemlig muligheden for at lege start ups og tage et frit fald med vilde ideéer, prototyper, 3D print og sparring. Hør programmet og tidligere programmer her. (Og husk at abonner i din podcast app).

Elektronista har besøg fra Danmarks Tekniske Universitet som med laboratoriet Skylab inviterer studerende til at prøve kræfter med iværksætteri. Det er der allerede kommet flere succesprojekter ud af. Bl.a. Airtame som vandt prisen for Best Start Up til CES 2014.Vi snakker med Sannie Fisker, Senior Entrepreneurship Officer, Krestine Mougaard, som er Forretningsudvikler og Mads Ring som er en af de studerende som har et iværksætter projekt igang gennem Skylab.

Shownotes

Kræftens Bekæmpelse deler upassende indhold. Hacket på Facebook.

via @spiri
via @spiri

Intel putter 3D skanner i consumer tablets fra næste år.

Ugens Appbefalinger

8 Tracks app – musikapp med playlister efter humøret. Findes til alle platforme.

DTU Guide- find rundt på DTU og læs mere om Skylab

Roadtripper app- planlæg rejse og få gode tips

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

1 Comment
  • Vasy
    september 17, 2019

    Sådan bliver du den næste Steve Jobs – wooooh. Det er et interessant spørgsmål nævnt i din podcast. Jeg tror, der ikke er noget direkte svar på det. Ellers er der mange nye Steve Jobs i dag;)