SMS MED HANDSKER PÅ: TALE SMS FRA HEYTELL

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen


Vinteren er på vej og de lune handsker gør det bare endnu sværere at få afsendt en hurtig sms. Heldigvis findes Heytell tale sms app’en. 

Tænk hvor meget tid kunne spare, hvis en lang sms kunne laves på få sekunder. Der er jo også tidspunkter, hvor det kan være svært at skrive sms’er men man stadig har behov for at kommunikere korte beskeder, når man cykler eller kører bil f.eks. Her er app’en Heytell super smart.

Heytell fungerer lidt som en walkie talkie på den måde, at man holder ”Hold and Speak” knappen nede, mens man afgiver sin besked og så sendes den til modtageren. Man kan godt slutte med Roger Over hvis man synes, men man behøver ikke.

Modtageren bliver notificeret når der er en ny besked, og så trykker man play for at afspille beskeden. Når man først er kommet i gang er det vældig let at bruge. Og det der med at fumle med sms’er orker man næsten ikke længere.

Det tog dog lidt tid at komme i gang fordi man specifikt skal hookes op med dem man gerne vil Hey tell’e med. Og hvis de ikke er klar over, hvad en taletext er, risikerer man, at de bare ignorerer den sms eller email invite der kan sendes til dem fra Hey Tell app’en.

HeyTell app’en findes til Android og iPhone og den er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + five =

No Comments Yet.