Sådan fjerner du følgere på Facebook

af

H

vis du (som de fleste) har en Facebook profil, men har valgt kun at gøre den synlig for dine venner, så kan det faktisk godt være at andre kan se dine opdateringer alligevel. Der er faktisk 3 måder andre kan få updates fra dig på. De kan være venner med dig, de kan følge dig hvis du har en offentlige “page”, men de kan også følge dig uden at være venner med dig på din private side. Det gør man ved at trykke på det lille “abonner” ikon.

Men efter nogle år, hvor vi bare har sagt ja til alle, er mange begyndt at sortere lidt i deres facebook vennekreds. Det er i takt med vores øgede bevidsthed om privatliv også blevet mere hyppigt at have en helt privat profil som f.eks. ikke kan findes ved en Google søgning.

Her er et par tips, hvis din private profil skal være endnu mere privat.

1. Slet venner du ikke kender (eller gider kende)
Tryk på pilen ved venneknappen. Nederst kan du vælge “fjern ven”. Vennen bliver ikke gjort opmærksom på, at du har fjernet ham eller hende. Men kan se I ikke er venner mere hvis de søger efter dig.

2. Indtil din profil til max. privat.
Øverst i den blå bjælke vælger du den lille pil til højre. Herinde vælger du indstillinger. Og privatindstillinger. Og så laver du ellers de ændringer der skal til for at du føler du får privatliv nok.

3. Afmeld followers
Selvom din profil er indstillet til kun at være synlig for venners venner kan det sagtens være at nogen finder frem til den og vælger at abonnerer på dit feed. Den mulighed kan du fjerne ved at gå ind i indstillinger/følgere. Og så afmelde muligheden for følgere.

 

4 Svar
 • Bolethe rosa mikkelsen
  marts 12, 2015

  Jeg vil fjerne facebook

 • Bolethe rosa mikkelsen
  marts 12, 2015

  Jeg vil fjerne facebook profil

 • Jean Jensen
  januar 3, 2017

  Vi får en del følgere fra Asien (som på ingen måde er relevante – det er tydeligt at det er spam-followers) på vores FB-side.

  Hvordan fjerner jeg dem fra vores FB-side?

 • Lise
  august 27, 2018

  Jeg har problemer med venneanmodninger fra ukendte og har opdaget jeg følger nogle personer jeg ikke kender og ikke har valgt at følge.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *