SØD MINIBILLEDBOG MED FOTOS FRA INSTAGRAM

2 Min læsning
Af Anne Mette Beck
Printstagram er en fiks lille side, der tilbyder fremkaldelse af de billeder du har tagt med Instagram.


Med smartphonen fast plantet i hånden, bliver størstedelen af de billeder jeg tager, taget med det indbyggede kamera. Det er som om det er blevet lidt for bekvemmeligt at kunne tage billeder nu til dags med sin smartphone, i forhold til før i tiden, hvor man fint skulle aflevere filmrullen nede i butikken og vendte på, at de var blevet fremkaldt. Nu ryger de direkte på Facebook eller ender i en eller anden mappe på computeren og bliver sjældent fundet frem igen.
Men det er jo stadig totalt hyggeligt at have billeder hængende, i stedet for bare at smide dem på Facebook, og det er der selvfølgelig nogen der har tænkt på. Printstagram er affødt af den populære app til iPhone – Instagr.am. Til dem, der ikke kender det, er det et fotoprogram, der tager billeder så de ligner noget fra en svunden tid, så ens mobilbilleder faktisk kommer til at se ret fede ud.Med Printstagram kan du nu få fremkaldt dine billeder fra Instagram. Og det er ikke bare det normale format vi kender nede fra fotobiksen, nej det er meget sjovere. Du kan få lavet en plakat fyldt med alle dine billeder, små mini-billeder, klistermærker og små bitte bøger til at hænge på køleskabet. Priserne ligger fra $10 for eksempelvis en mini-fotobog til 25$ for en plakat.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 15 =

3 Comments
 • Lise Jensen
  juli 5, 2013

  Hvis man er på udkig efter en et billigere alternativ, så kan jeg anbefale Pixum. Netop nu har de endda et tilbud med 75 gratis Instagram fremkaldelser :-)

  http://www.pixum.dk/instagram

  • Anne Mette Beck
   juli 5, 2013

   Tak for tippet Lise! Artiklen er også ved at være liiiidt gammel, så der er nok sket en masse siden :)

   • Thomas Bigum
    juli 5, 2013

    Måske Lise Jensen nok bare kommer fra Pixum, og håbede du ville godkende(?)

    Bare en tanke siden “hun” også har huseret på mine oldgamle blogindlæg.