SONY PRÆSENTERER FAMILIEVENLIG MULTIMEDIESKÆRM

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Træt af at skulle vælge imellem at se flow tv på en ordentlig skærm eller streamede film og serier på en lille bitte skærm? Så er Sony’s sammensmeltning af computer og tv måske noget for dig og din familie.

streaming1

I takt med, at det bliver mere og mere almindeligt at streame film og serier, øges kravene også til computerskærmene og det er altså lettere for familien og en skål slik at samles foran en stor 20’’ skærm end en 9,7’’ iPad skærm. Sonys Vaio Tap 20 ligner også mere en (moderne) fjernsynsskærm end en traditionel computerskærm.

Det føles nærmest som at have fået en ekstra arm, at du kan betjene Vaio’en ved hjælp af touch skærmen, musen og tastaturet. Det er ikke fordi jeg ellers føler mig hæmmet sammen med tablets eller computere, men denne giver bare en ekstra bevægelsesfrihed som er virkelig rar. (og man føler lidt, at man mangler noget, når man sidder og swiper på skærmen på sin almindelige bærbare og der intet sker)

Vaio 20

Sony Vaio Tab 20’en har Windows 8 og det kræver lige lidt at knække koden for hvor og hvordan man bruger de forskellige streaming tjenester på den. Nogle (Netflix) kører som en app fra forsidens tiles mens du skal bagom til skrivebordet for at køre Youbio og TDC Play, så det føles lidt som om der et teknologigab mellem de forskellige produkter.

Der er jo en hage ved alt, og en skøn, stor skærm er lig med en tung skærm. Det betyder, at du ikke helt let kan sidde med Vaio tap 20’eren i skødet eller at ungerne lige kan tage den med fra stuen til børneværelset.

Hvis du kan leve med, at skærmen ikke er hypermobil, så har man i Sony Vaio Tap 20 en rigtig lækker computer som med fin lyd og super skærm er ideel til at se billeder, spil, film og serier på.

Sony’s Vaio Tap 20 koster fra 8.279 kr og kan købes hos Sony

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − eighteen =

No Comments Yet.