Spar op til 50% på dit mobilabonnement

2 Min læsning

af Milos Jørgensen – ungdomsreporter

Mange teleselskaber vil kæmpe for at beholde dig som kunde, og det kan du udnytte til din fordel. Læs tricket her!

mobiltelefon på rejsen

Vi har tidligere skrevet om den smarte app kaldet Mobilforbrug, som analyserer dit mobilforbrug og giver dig personlige anbefalinger på mobilabonnementer tilpasset netop dine behov.

Men selvom det er er superlet og næsten omkostningsfrit at skifte mobilabonnement, så er der stadig dem, der gerne vil have alle deres mobilregninger fra ét og samme sted – og det er uanset om det kan fås billigere. Der er også dem, som synes, det er alt for bøvlet, og ikke helt kan finde ud af det.

Men hvad så med de typer, som jeg lige har beskrevet overfor. Skal de bare snydes for billige/billigere abonnementer? Det korte svar er nej, det skal de da ikke.

Spar op til 50%
Ved at forhandle om prisen med dit teleselskab, vil du typisk kunne finde en bedre og billigere løsning til dig. Mange teleselskaber har ligefrem en dedikeret opsigelsesafdeling, som håndterer kunder, der er på vej ud af biksen.  De her opsigelsesafdelinger (som der i øvrigt kan være meget lang ventetid på… Telia!!) vil typisk kunne give dig et godt tilbud, og det blev da også bekræftet, da jeg ringede til mit teleselskab.

De havde mulighed for at ændre mit abonnement fra 299,- til 139,- uden væsentlige ændringer i data og tale.

Det er en besparelse på hele 53,5% eller 1920 kroner om året. Det svare til 1 guld- og sølvkort til Tivoli eller 192 McDonalds-cheeseburgere!

“Det her er ikke et markedsaktivt abonnement” sagde medarbejderen. “Det er et specielabonnement til gode kunder som dig”.

Det kan måske virke lidt aggressivt bare sådan at ringe ind og true med sit abonnement, men du har intet at tabe.

Hvis teleselskabet ikke kan/vil give dig et billigere abonnement, kan du blot fortælle medarbejderen, at du lige vil genoverveje, om det faktisk er en god deal, den løsning som du har nu – så bliver det i hvert fald ikke pinligt, hvis du ikke har tænkt dig at gøre alvor af din ’trussel’.

Andre teleselskaber giver ikke særlige rabatter til kunder på vej ud af butikken. Her kan du i stedet bede dem om at analysere dit mobilforbrug og vælge det abonnement, som passer dine behov. Det kan jo være, at du lige nu betaler for noget, som du ikke bruger?

Sidst, men ikke mindst, kan du selvfølgelig også skifte til et billigere abonnement hos en konkurrent.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 − 1 =

2 Comments
 • Thomas Cilius
  april 10, 2014

  Hej Milos.

  Hamrende godt tip angående mobilabonnementer (du kan forresten gør det med rigtig mange ting, som er abonnementsbaseret).

  Skulle man alligevel vælge at skifte udbyder, så er det heldigvis rigtig nemt og hurtigt.

  /Thomas
  (ham fra http://www.Mobilforbrug.dk)

 • Jens
  april 11, 2014

  Jeg har regnet og fuldt lidt med på sider som http://telepris.net omkring de faldt der sker på mobilabonnement, det er ca 50% der kan spares fra år til år, når man kigger på det mere man får med i tale og data pakkerne kontra priserne falder. Så et lille råd fra mig til jer, er at tjekke jeres mobilabonnement ca en gang hverhalve år, så er jeres besparelse størst.

  Mvh

  Jens